Ontdek onze Bedrijfsfilms en bedrijfspresentaties

bedrijfsfilm en promotiefilm door Dtonic
bedrijfsfilm en teaser door Dtonic
bedrijfsfilm en instructiefilm door Dtonic

Je verhaal, is het duidelijk ?

Je hebt moeite met exact uit te leggen wat de meerwaarde van jouw bedrijf is. Welke facetten dien je te communiceren om de juiste prospects aan te trekken ? Verlies je de aandacht van de luisteraar als je over jouw onderneming spreekt ? Misschien ben je toch niet zo geheel duidelijk voor jouw prospect ?

Kies voor een bedrijfsfilm van Dtonic

Een korte en duidelijk gestructureerde bedrijfsfilm op maat van jouw onderneming maakt het verschil ! Toon jouw bedrijf wanneer je op bezoek bent bij een prospect en trigger deze om jou beter te leren kennen. Vertel jouw verhaal en breng jouw meerwaarde in beeld. Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector doe je best beroep op onze specialisten om jouw verhaal zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Voor een bedrijfsfilm met impact !

Onze samenwerking

Als basis om tot een creatief concept voor de dag te komen, starten we starten met een gesprek om jouw bedrijf te leren kennen. We stellen jou de vragen om tot een gestructureerde analyse te komen van wat de boodschap in jouw film is. Voor wie en waar wordt deze ingezet ? Wat is het doel van jouw bedrijfsfilm ? Indien jij investeert in een bedrijfsfilm, dan zorgen wij er maar beter voor dat deze anders dan anders is en extra opvalt ! Een scenario wordt op papier gezet, al dan niet met een extra storyboard, waarbij enkele keyframes reeds visueel worden voorgesteld. Nadien gaan we over tot de planning waarbij we tevens op zoek gaan naar de locaties en de juiste modellen (indien nodig). We verzorgen de nodige video-opnames en audio-opnames op locatie en/of in studio. Een goede planning en estimatie is hierbij cruciaal ! De muziek en tone-of-voice wordt bepaald en de film wordt gemonteerd en voorgelegd. Al onze films krijgen een correctieronde en als laatste stap krijgen onze beelden nog een kleurcorrectie die jouw boodschap extra kracht bij zet. Interesse in een gesprek ? Telefoneer naar Brigitte op het nummer 0474 09 43 19.

 

 

Tip van de sluier

een tip van de sluier

De planning voor de opnames van een bedrijfsfilm, of algemeen een film is cruciaal ! De verschillende tijdstippen op een dag kunnen een volledig andere look-en-feel teweegbrengen, dewelke nu net wel of juist niet gewenst is. Overleg met onze specialisten om de juiste planning op te maken ! Wens je een vrijblijvende kennismaking? Stuur een mail naar Brigitte en we maken een afspraak !

De toekomst van jouw bedrijfsfilm

Jouw bedrijfsfilm heeft een serieuze impact op jouw marketing en wordt als marketingtool ingezet. Zorg ervoor dat jouw salesteam via hun telefoon of iPad of laptop de film kunnen tonen bij hun prospects. Toon jouw film op jouw website en deel deze geheel ( of in fragmenten ) op sociale media. Breng uw beursstand tot leven met bewegende beelden. En toon jouw film in jouw verkoopsruimte, showroom of toonzaal. Zorg voor de extra nodige exposure die jouw film teweeg brengt via een email-campagne en refereer naar jouw film online op offline media.